Persoonlijke notities

Dit is niet de eerste Nederlandse vertaling van deze sterk persoonlijk getinte zelfbespiegelingen van de 9200000040511372keizer-filosoof – in 1979 verscheen bijvoorbeeld onder de titel ‘Overpeinzingen’ de Nederlandse vertaling door de ‘School voor Filosofie’ – maar het is wel de meest moderne en getrouwe, met een uitvoerige inleiding over het leven van Marcus Aurelius, de Stoa en de overlevering van zijn geschrift.

De vertaling kenmerkt zich door modern, begrijpelijk Nederlands; de inleiding, aantekeningen en bibliografie getuigen van een grondige kennis van zaken en zijn een waardevolle gids bij het lezen van deze ‘persoonlijke notities

Bestel hier: Persoonlijke notities van Marcus Aurelius in een modern jasje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *